Dragulj Sankt Peterburga [calibre 6.13.0]

Dragulj Sankt Peterburga [calibre 6.13.0]
Исторические любовные романы
Язык: хорватский
Год: 101
Издатель: Profil
Добавил: Admin 2 Янв 24
Проверил: Admin 2 Янв 24
Формат:  FB2 (427 Kb)  RTF (545 Kb)  TXT (417 Kb)  HTML (426 Kb)

  • Currently 0/5

Рейтинг: 0/5 (Всего голосов: 0)

Аннотация

Nakon Ruske konkubine i Konkubinine tajne priča o „Djevojci lisici“ Lidiji Ivanovoj, kojom je Kate Furnivall osvojila hrvatsku i svjetsku publiku vraća se na početak – točnije, u doba kad je Lidijina majka, mlada pijanistica Valentina, svojom ljepotom i talentom osvajala plemstvo St. Peterburga.
Godina je 1910. i svijet se petrogradskom plemstvu još čini sigurnim mjestom, toliko da ljubav koja se razvija između ruske ljepotice i danskog inženjera Jensa Friisa može izazvati sablazan. U romansi s Friisom Valentina upoznaje strast kakvu dotad nije osjetila, a kad je roditelji požele udati za ruskog grofa, ona će učiniti sve da bi izborila pravo na slobodu i ljubav po vlastitu izboru. Uskoro, međutim, crveni vihor zahvatit će Rusiju, a Car, Duma i boljševici natjerat će Valentinu da izabere stranu. Taj izbor život će joj promijeniti zauvijek.
Russia, 1910. Young Valentina Ivanova charms St Petersburg's aristocracy with her classic Russian beauty and her talent as a pianist. She scandalises society when she begins a romance with Jens Friis, a Danish engineer. He brings to her life a passion and an intimacy she has never known. Unbending in their opposition, her parents push her into a loveless engagement with a Russian count. Valentina struggles for independence and to protect her young sister from the tumult sweeping the city, as Russia is bound for rebellion. The Tsar, the Duma and the Bolsheviks are at each other's throats. Valentina is forced to make a choice that changes her life for ever…

Комментарии к книге "Dragulj Sankt Peterburga [calibre 6.13.0]"

Комментарий не найдено. Будьте первыми!
Чтобы оставить комментарий или поставить оценку книге Вам нужно зайти на сайт или зарегистрироваться